Αρχική Ματιά
Νέο στη Ματιά
Β  ΕΙΔΑ .:ΤΑΞΙΔΙΑ .:ΣΥΝΤΑΓΕΣ .:ΒΙΒΛΙΑ .:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .:ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ .:ΔΙΑΦΟΡΑ .:ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ .:ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ .:ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Β 
Β 
Β 
Β 
Μικρά και Μεγάλα... Αρχική Βιβλιοθήκης ...Ηλεκτρονικό περιοδικό Greek Architects (GRA)!
Για να επιστρέψετε στα Μικρά και Μεγάλα κάντε κλικ εδώ! Για να επιστρέψετε στα Διάφορα κάντε κλικ εδώ!
Β 

Ηλεκτρονικό περιοδικό Greek Architects (GRA)

Το ηλεκτρονικό περιοδικό Greek Architects (GRA) δημιουργήθηκε τον Μάρτη του 2002 έχοντας σαν στόχο να αποτελέσει για τους Έλληνες αρχιτέκτονες μία αντικειμενική και ολοκληρωμένη πηγή πληροφόρησης και όραμα να γίνει γι' αυτούς ένα πολύτιμο και εργαλείο για τη δουλειά τους.

Η πληροφοριακή προσέγγιση του περιοδικού έγκειται στον εντοπισμό και τη συστηματική κάλυψη ζητημάτων της θεωρίας και της πράξης που απασχολούν τον σημερινό αρχιτέκτονα, καθώς και στην καταγραφή ειδήσεων, γεγονότων, απόψεων και υλικών. Το περιοδικό απευθύνεται σε αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς και ενημερώνεται σε καθημερινή βάση με αφιερώματα, παρουσιάσεις, αρθρογραφίες και άλλα πολλά για την Ελληνική και παγκόσμια αρχιτεκτονική.

Το αρχείο του Greek Architects φιλοξενεί ήδη πάνω από 2000 άρθρα, ενώ κατά γενική ομολογία, πρόκειται για μία σοβαρή και αξιόλογη παρουσία στο χώρο της αρχιτεκτονικής και δόμησης στο Ελληνικό διαδίκτυο.

Το Greek Αrchitects (GRA) είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που αποτελεί «σημείο» κατάθεσης και ανταλλαγής απόψεων, πολυπρισματικής θεώρησης γεγονότων, παρακολούθησης των εξελίξεων με κεντρικό άξονα την αρχιτεκτονική.

Η γενικότερη φιλοσοφία της ιστοσελίδας του Greek Architects χαρακτηρίζεται από την ειλικρινή διάθεση για την αντικειμενική παρατήρηση, παρουσίαση και ανάλυση αρχιτεκτονικών θεμάτων. Σκοπός του περιοδικού δεν είναι η άσκοπη αναμόχλευση των ατελείωτων διαμαχών του παρελθόντος στο αντικείμενο της αρχιτεκτονικής, ούτε η μηχανική αναπαραγωγή αρχιτεκτονικών θεωριών «cliche». Είναι ο εντοπισμός και συστηματική προσέγγιση ζητημάτων της θεωρίας και της πράξης που απασχολούν τον σημερινό αρχιτέκτονα και βέβαια η παράθεση των στοχασμών μας για τα θέματα αυτά.

Και αν οι γνώσεις του καθενός είναι ατελείς και πεπερασμένες (και πώς άραγε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά) πάντα υπάρχει σε αυτές κι ένα μικρό κομμάτι αλήθειας απόλυτης. Δηλαδή, ένα τόσο δα κομμάτι αλήθειας απόλυτης. Εξίσου σημαντικό για εμάς είναι και το όραμα να ζούμε κάποτε σε τόπους σωστά σχεδιασμένους, τόπους λειτουργικούς, που βρίσκονται σε αρμονία με το φυσικό μας περιβάλλον, που δεν προσβάλλουν την αισθητική μας, αλλά διευκολύνουν και θα προάγουν το βιοτικό μας επίπεδο.

Το GRA είναι η απαρχή μιας προσπάθειας που στοχεύει - μέσα από την καταγραφή ειδήσεων, γεγονότων και απόψεων - στη συγκέντρωση υλικού χρήσιμου, το οποίο θα λειτουργεί ως βάση δεδομένων και σημείο αναφοράς για όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Για να δείτε το ηλεκτρονικό περιοδικό Greek Architects (GRA) κάντε κλικ εδώ: Greek Architects (GRA)

Βασίλης Μιστριώτης

Β 
Β 
Δείτε:
Ταινίες
Βιβλία
Ήξερες ότι...
Ζώα
Φυτά
Μικρά και Μεγάλα
Ανακαλύψεις - Εφευρέσεις
CD Μουσικής
Β 
Δείτε επίσης:
Διακόσμηση του σπιτιού για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
Προσφορά αγάπης
Η ιστορία του λαϊκού τραγουδιού
Παράδοση και Ανανέωση στην Βυζαντινή Τέχνη
Αποκριάτικες στολές γρήγορα και εύκολα
Έκθεση γλυπτικής Γιαννούλη Χαλεπά
Ηλεκτρονικό περιοδικό Greek Architects
Συμβουλές, οδηγίες και μυστικά για τον οβελία
Βυζαντινές γυναικείες μορφές
Η Βυζαντινή Εκκλησιαστική Μουσική
Συντροφιά του Χαμομηλιού
Οι Νύμφες
Περιπλανήσεις ανά την Ελλάδα με τις Αμαλία & Βάσω Κ. Ηλιάδη -
Μέρος Ζ
Προτάσεις βιβλίων για δώρο
«Χωρίς τη μητέρα μου», της Τζόις Κάρολ Όουτς
Επιστολές και κριτική για το συγγραφικό έργο της Αμαλίας και Βάσως Κ. Ηλιάδη
«Λυκόφως», της Στέφενι Μέιερ
Πόσο χριστιανικά είναι τα έθιμα των αποκριών
Βυζαντινές γυναικείες μορφές - εικόνες
Γιάννενα - Ιωάννινα
Ιταλία
Β 
Αναζήτηση
Β 
Β 
Up
Β 
Β 
Β 
Επικοινωνία | Όροι Χρήσης | Πλοηγηθείτε | Λάβετε Μέρος | Δημιουργία και Ανάπτυξη ΆΡΚΕΣΙΣ
Β 
Β