Διάφορα διόλου αδιάφορα!

Διάφορα διόλου αδιάφορα... Αρχική Διάφορα ...Κατασκευές!

 • 18.11.13

  ShareThis

  Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι μια εύκολη και συγχρόνως πρωτότυπη και όμορφη κατασκευή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

  Για να την φτιάξουμε θα χρειαστούμε:
  – 4 συρμάτινες κρεμάστρες (σχήμα 1) από αυτές τις λεπτές που μας δίνουν τα καθαριστήρια.
  – Αρκετή χριστουγεννιάτικη γιρλάντα σε χρώμα της αρεσκείας μας (όσο παχιά και πυκνή θέλουμε) για να ντύσουμε τις 4 κρεμάστρες.
  – Τουλάχιστον 6 χριστουγεννιάτικες μπάλες σε χρώματα που να ταιριάζουν με την γιρλάντα που επιλέξαμε.
  – Συρματάκια για το δέσιμο
  – 1 φιόγκο ή 1 αστέρι

  Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να «ντύσουμε» τις κρεμάστρες μας με την γιρλάντα, στερεώνοντας καλά τις άκρες της πάνω στην κρεμάστρα.
  Κατόπιν δένουμε μεταξύ τους ανά δύο τις κρεμάστρες όπως φαίνεται στο σχήμα 2. Όταν γίνει αυτό, ενώνουμε και δένουμε μεταξύ τους τα δύο ζεύγη όπως φαίνεται στο σχήμα 3.
  Για να ολοκληρωθεί η κατασκευή μας χρειάζεται να κρεμάσουμε τις μπάλες και τον φιόγκο ή το αστέρι από την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και να την κρεμάσουμε σε όποιο σημείο του σπιτιού μας θέλουμε (π.χ. κάτω από το φωτιστικό μας).
  Εκτός από τα παραπάνω στολίδια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και διακοσμητικά «γκι» από αυτά που χρησιμοποιούνται στη συσκευασία δώρων που έχουν και συρματάκι, έτσι ώστε να τα δέσουμε πάνω στη γιρλάντα μας.
  Για την διακόσμηση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε επίσης κουκουνάρια, φιόγκους, καμπανούλες, φιγούρες, αλεξανδρινά λουλούδια, κορδέλες, ασημένια βροχή και άλλα.
  Οτιδήποτε στολίδι της αρεσκείας σας και να χρησιμοποιήσετε θα φτιάξετε μια όμορφη διακόσμηση για να στολίσετε το σπίτι σας τις γιορτινές αυτές ημέρες.

   
  Σχήμα 1
   
  Σχήμα 2
   
  Σχήμα 3
   
   
   
   
   
  Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες κατασκευές μπορείτε να πάρετε και βλέποντας τα βίντεο με οδηγίες, που έχουμε επιλέξει για εσάς, κάνοντας κλικ εδώ!


  ShareThis

  @Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά

  No Comments


Αφήστε ένα σχόλιο!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση