Αυγά λαγουδάκια

Χνουδωτά λαγουδάκια στο πασχαλινό τραπέζι σας!

Share

Αυγά λαγουδάκια

Πως θα σας φαίνονταν αν είχατε μερικά λευκά χνουδωτά λαγουδάκια στο πασχαλινό τραπέζι σας; Ωραία ιδέα ε; Ας τα φτιάξουμε λοιπόν μαζί!

Χρειάζεστε μακρύτριχη απομίμηση γούνας σε λευκό χρώμα, και σε μέγεθος ανάλογο με τα αυγά που θέλετε να ντύσετε λαγουδάκια! Και επιπλέον θα χρειαστείτε και ένα κομμάτι από ανοιχτή ροζ φόδρα και μαύρα κουμπάκια για μάτια.

Με οδηγό το πατρόν (κάτω), σχεδιάστε πάνω στην γούνα από δυο φορές το σώμα και τα αυτιά. Κόψτε τα από δυο φορές το κάθε κομμάτι αφήνοντας, για το σώμα, περιθώριο περίπου μισό εκατοστό για να τα ράψετε ή να τα γαζώσετε. Βάλτε τα κομμάτια για το σώμα από την ανάποδη πλευρά το ένα πάνω στο άλλο και ράψτε τα, στα σημεία που δείχνει το σχέδιο. Γυρίστε τώρα το σώμα από την καλή μεριά. Γεμίστε το μέρος όπου είναι το κεφάλι του λαγουδιού με μπόλικο μπαμπάκι.

Τώρα ετοιμάζουμε τα αυτάκια. Κόβουμε δυο κομμάτια από την ροζ φόδρα ελάχιστα πιο μικρά από το σχέδιο του πατρόν. Τα ράβουμε από την ανάποδη μεριά της γούνας με πυκνή ραφή για να μην ξεφτίσουν.

Ράβουμε τα αυτιά με το χέρι στο κεφαλάκι του λαγουδιού, κάνοντας μια μικρή πιέτα στο κάτω μέρος. Η μεριά με την φόδρα πρέπει να είναι από μπροστά. Τέλος, ράβουμε από δυο κουμπάκια για μάτια, και τα λαγουδάκια μας είναι έτοιμα.

Βάζουμε μέσα από ένα πασχαλινό αυγουλάκι, τα ακουμπάμε δίπλα στα πιάτα του πασχαλινού τραπεζιού και το τραπέζι μας έχει γεμίσει μικρά λευκά χαριτωμένα λαγουδάκια!

Καλή επιτυχία και…. Καλή Ανάσταση!

Για να δείτε και να τυπώσετε το πατρόν κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα!

This post was last modified on 13 Μαΐου 2019 13:05

ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ

Προσευχή υπέρ της ειρήνης του κόσμου

Έχουμε ξεχάσει τον Θεό και χάνουμε την ειρήνη

13 Οκτωβρίου 2019

Η Mariah Riddlesprigger και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνουν γονείς!

Το ανακοίνωσε η Mariah Riddlesprigger στο Instagram

12 Οκτωβρίου 2019

Να είστε εραστές και όχι ζευγάρι, Πάμπος Ευσταθίου

Να μην ξεχνάτε να είστε εραστές... Με τους ανθρώπους, με την δουλειά, με τις στιγμές, με την ζωή...

10 Οκτωβρίου 2019

“Δυο Πορτραίτα”, Γαλάτεια και Νίκος Καζαντζάκη

Δυο πεζά ποιήματα, της Γαλάτειας και του Νίκου Καζαντζάκη, που ανήκουν στο κίνημα του αισθητισμού

10 Οκτωβρίου 2019

Ομορφιά, Εξυπνάδα και Διαφορετικότητα, της Δανάης Μπάρκα

be yourself no matter what they say, όπως τραγούδησε κι ο Sting

2 Οκτωβρίου 2019

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ