Ματιά

Χριστουγεννιάτικη τουρτιέρα

Μια κατασκευή που θα την φτιάξετε απίστευτα γρήγορα, οικονομικά και θα στολίσει το σπίτι σας τις γιορτινές ημέρες

Χριστουγεννιάτικη τουρτιέρα

Υλικά που θα χρειαστούμε:
1 όμορφο πιάτο
1 κηροπήγιο ή μικρό βάζο ή ποτήρι
1 κόλλα ισχυρή που να κολλάει γυαλί
Προαιρετικά:
Ασημόσκονη ή χρυσόσκονη ή κρυσταλλική ζάχαρη ή άλατα μπάνιου ή άμμο χρωματιστή, κτλ.

Μια κατασκευή που θα την φτιάξετε απίστευτα γρήγορα, οικονομικά και θα στολίσει το σπίτι σας τις γιορτινές ημέρες. Μπορείτε να έχετε πάνω της μελομακάρονα και κουραμπιέδες, γλυκά ή αλμυρά μπισκότα, τούρτες ή κορμούς και να στολίζει το γιορτινό σας τραπέζι.

Πως θα φτιάξουμε την τουρτιέρα; Πολύ εύκολα.

Πρώτα γυρίζουμε το πιάτο μας ανάποδα. Βρίσκουμε το κέντρο του πιάτου, βάζουμε κόλλα στο πάνω μέρος του κηροπήγιου και το κολλάμε στο κέντρο του πιάτου. Το αφήνουμε έτσι μέχρι να κολλήσει εντελώς χωρίς να το μετακινήσουμε καθόλου. Στη συνέχεια φτιάχνουμε σχέδια στην περίμετρο του πιάτου μας με την ασημόσκονη ή τα άλλα υλικά που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε.
Καλό είναι να μην φορτώσουμε με πολλά στολίδια την χριστουγεννιάτικη τουρτιέρα μας αλλά να χρησιμοποιήσουμε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο είδος του πιάτου που επιλέξαμε.
Η χριστουγεννιάτικη τουρτιέρα μας είναι έτοιμη να στολίσει εντυπωσιακά το εορταστικό τραπέζι μας προσφέροντας χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα γλυκίσματα!

 
 

Δείτε το: Αφιέρωμα της Ματιάς για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά κάνοντας κλικ εδώ!

 

Δείτε επίσης το κείμενο: Διακόσμηση του σπιτιού για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά κάνοντας κλικ εδώ!

 

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες κατασκευές μπορείτε να πάρετε και βλέποντας τα βίντεο με οδηγίες, που έχουμε επιλέξει για εσάς, κάνοντας κλικ εδώ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα