Χριστουγεννιάτικο μόμπιλε (mobile)

Χριστούγεννα και πάλι με μια πρωτότυπη και καλαίσθητη κατασκευή για να διακοσμήσουμε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας

Γράφει: Matia Gr
Χριστουγεννιάτικο μόμπιλε (mobile)
Tags

Για το Χριστουγεννιάτικο αυτό μόμπιλε θα χρειαστείτε μερικά κουκουνάρια, δυό τρία κλαράκια πεύκου ή έλατου και πετονιά ή λεπτή κορδέλα ή ακόμη και κλωστή. Για να το κρεμάσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά τετραγωνάκια αυτοκόλλητου για ισχυρές σχετικά επικολλήσεις που θα βρείτε στα σούπερ μάρκετ και στα χαρτοπωλεία.

Με την κορδέλα ή την πετονιά κρεμάμε τα κουκουνάρια από τα κλαράκια (όπως μπορείτε να δείτε στην διπλανή εικόνα) αυτοσχεδιάζοντας και δημιουργώντας όμορφες συνθέσεις. Η κατασκευή αυτή μπορεί να στολίσει τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του σπιτιού σας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Δεν χαλάει με την βροχή, έχει υλικά που μπορούμε να βρούμε στη φύση και φτιάχνεται στο λεπτό.

Μια άλλη καλή ιδέα για την κατασκευή του mobile είναι να χρησιμοποιήσετε αντί για κουκουνάρια χριστουγεννιάτικα στολίδια, μπάλες, φιόγκους και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε προσέχοντας να μην είναι πολύ βαρυφορτωμένο και για αισθητικούς αλλά και για πρακτικούς λόγους.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα