Ματιά

Γιαούρτι παρφέ

Ένα δροσιστικό, ελαφρύ και φρουτένιο γλυκάκι για όλες τις ώρες!

Γιαούρτι παρφέ

Υλικά:

1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1/3 κούπας δημητριακά (βρώμη, κορν φλέικς κ.α.)
2-3 φράουλες καθαρισμένες
4 βύσσινα ή κεράσια γλυκό κουταλιού
1 μπισκότο digestive

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο ανοιχτό ποτήρι τρίβουμε το μπισκότο στο κέντρο του. Από πάνω του απλώνουμε το μισό στραγγιστό γιαούρτι και παραπάνω από τα μισά δημητριακά. Κόβουμε τις φράουλες στα 4 και τις βάζουμε πάνω στα δημητριακά και τέλος απλώνουμε το υπόλοιπο γιαούρτι, λίγα από τα δημητριακά και στολίζουμε με τα βύσσινα. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα