Χαλβάς με ταχίνι και μέλι, της Βάσως Κ. Ηλιάδη

Χαλβάς με ταχίνι και μέλι, της Βάσως Κ. Ηλιάδη

Υλικά:

450 gr ταχίνι
250 gr μέλι
100 gr σταφίδες
4 κουτάλια σούπας ουίσκι
2 κουταλάκια βιτάμ
1 κουταλάκι λάδι

Εκτέλεση:

Αναμειγνύουμε όλα τα παραπάνω υλικά σε μια πυρίμαχη γαβάθα ώσπου να γίνουν ενιαίος πολτός. Έπειτα ψήνουμε το μείγμα στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά, στον αέρα.
Σερβίρουμε με γαλλικό καφέ, χωρίς καθόλου ζάχαρη.

Την συνταγή αυτή μας έδωσε η παιδοψυχολόγος και ζωγράφοςΒάσω Κ. Ηλιάδη την οποία και ευχαριστούμε πολύ.
Για να διαβάσετε για την Βάσω Κ. Ηλιάδη κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment