Κέικ βανίλια

Κέικ βανίλια

Υλικά:

2 1/2 κούπες φάριν – απ
2 κούπες ζάχαρη
1 βιτάμ
1 κούπα γάλα
4 βανίλιες
4 αυγά

Εκτέλεση:

Χτυπάμε το βιτάμ να μαλακώσει και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, τις βανίλιες, το γάλα και το αλεύρι. Χτυπάμε το μείγμα για 4 λεπτά. Βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε μία φόρμα κέικ. Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και το ψήνουμε στους 175 βαθμούς για μία περίπου ώρα.

3 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment