Μπισκότα λευκά

Μπισκότα λευκά

Μπισκότα λευκά

Λευκά μπισκοτάκια που η γεύση τους συνδυάζεται τέλεια με όλα τα ροφήματα καφέ και σοκολάτας.

Μπισκότα λευκά

Υλικά:

200γρ. κορν φλάουρ
250γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
5 κουταλιές ζάχαρη
5 κουταλιές αλεύρι
3 κουταλιές τριμμένη καρύδα

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μεγάλο μπωλ. Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει η ζύμη μας ελαστική. Με ένα κουταλάκι κόβουμε ζύμη και την απλώνουμε πάνω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Με ένα πιρούνι πιέζουμε το πάνω μέρος ώστε να μείνει το σχέδιο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά στην βάση τους. Αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα βγάλουμε από το ταψί.