Τριαντάφυλλο

Τριαντάφυλλο

Υλικά:

250 γρ. τριαντάφυλλα καθαρισμένα
1 κιλό ζάχαρη
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
1 κουταλιά γλυκερίνη
1 κούπα νερό

Εκτέλεση:

Στα τριαντάφυλλα ρίχνουμε τη ζάχαρη και τα τρίβουμε με τα χέρια μας. Τα αφήνουμε δύο με τρείς ώρες και στη συνέχεια τα ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι με μία κούπα νερό και τα βάζουμε σε χαμηλή φωτιά. Όταν δέσει το γλυκό το κατεβάζουμε από τη φωτιά και του ρίχνουμε μέσα το χυμό του λεμονιού και τη γλυκερίνη.

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment