Γρανίτα ροδάκινο

Μια υγιεινή και νηστίσιμη συνταγή για γρανίτα ροδάκινο πανεύκολη στην κατασκευή της και απολαυστική στην γεύση της! Δοκιμάστε την!

Share

Υλικά:

4 μεγάλα ροδάκινα
1 κουταλιά μέλι
1 κουταλιά χυμό λεμονιού

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε το κουκούτσι από τα ροδάκινα. Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε τα ροδάκινα, το χυμό του λεμονιού, το μέλι και μισή κούπα νερό. Βάζουμε τη γρανίτα σε μεταλλικό σκεύος ή σε παγωτομηχανή στην κατάψυξη να παγώσει. Αν είναι σε σκεύος χτυπάμε στο μίξερ λίγο μετά την πρώτη ώρα και αφήνουμε για τουλάχιστον άλλη μία στην κατάψυξη. Η γρανίτα ροδάκινο είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!

ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ

«Το κορίτσι που διάβαζε στο μετρό», Κριστίν Φερέ Φλερύ

Ένας βιβλίο, ύμνος στο καλό βιβλίο. Διαβάστε το.

25 Αυγούστου 2019 13:04

«Κριτική», Στέλιος Αντωνιάδης

Με γραφή ρυθμική, μελωδική, στα σύνορα της πεζογραφίας και της μοντέρνας ποίησης, ο Στέλιος Αντωνιάδης μεταδίδει μέσα από το χαρτί…

23 Αυγούστου 2019 20:17

«Θάλασσα φωτιά», Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη

Ένα μυθιστόρημα αισθηματικό, αστυνομικό, επίκαιρο κεντημένο με την αλμύρα της αγάπης, που βουτάει σε μια θάλασσα-φωτιά, στην αθωότητα των παιδικών…

23 Αυγούστου 2019 19:40

«Καυτό», Μπιλ Μπάφορντ

Το βιβλίο αυτό διηγείται ιστορίες πάθους. Όνειρα, πιστεύω, ουτοπίες, τρέλες μονομανίες.

23 Αυγούστου 2019 19:04

«Κατεβαίνει ο Καμουζάς στους Φούρνους», Μαριλένα Παπαϊωάννου

Μπαλκόνι στον κόσμο συνιστά το βιβλίο «Κατεβαίνει ο Καμουζάς στους φούρνους». Δημιουργική καταφυγή σε εποχές κρίσης και παρακμής σαν τη…

23 Αυγούστου 2019 18:33

«Τα απομεινάρια μιας μέρας», Καζούο Ισιγκούρο

«Τα απομεινάρια μιας μέρας» είναι μια πολιτική και κοινωνική αλληγορία. «Τα απομεινάρια μιας μέρας» είναι ο προάγγελος της «Λίστας Σίντλερ»…

23 Αυγούστου 2019 17:54

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ