Μάνγκο μους

Μάνγκο μους

Μάνγκο μους

Εξωτικό, υγιεινό, δροσερό, απολαυστικό και καθόλου μα καθόλου συνηθισμένο γλυκό… τουλάχιστον στην Ελλάδα. Θέλετε κάτι άλλο;

Υλικά:

3 ώριμα μάνγκο
1 1/2 κούπα κρέμα καρύδας
3 κουταλιές σιρόπι αγαύης (ή 2 κουταλιές ζάχαρη)
Υλικά για την γαρνιτούρα (προαιρετικά):
Φρέσκα φρούτα, νιφάδες μαύρης σοκολάτας, καραμελωμένη βρώμη κτλ.

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τα μάνγκο, τα κόβουμε σε κύβους και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά την κρέμα καρύδας να αφρατέψει. Προσθέτουμε το σιρόπι ή την ζάχαρη. Τέλος βάζουμε και τα μάνγκο και τα χτυπάμε όλα μαζί να ανακατευτούν πλήρως.
Σερβίρουμε την μους μάνγκο σε ποτήρια ή μπωλ και τα αφήνουμε να σταθούν κάποιες ώρες στο ψυγείο. Γαρνίρουμε τις μους και σερβίρουμε ένα υγιεινό, απολαυστικό και δροσερό γλυκάκι!