Μιλφέιγ με φράουλες Sweet & Balance

Η συνταγή αυτή συμπεριλαμβάνεται στο βιβλιαράκι που υπάρχει μέσα στις συσκευασίες των προϊόντων της σειράς Sweet & Balance της εταιρίας τροφίμων Γιώτης.

Share
Υλικά:

1 κουτί Sweet & Balance μίγμα για μιλφέιγ με γλυκαντικά Γιώτης
200γρ. φράουλες
1 κουτ. σούπας κονιάκ

Εκτέλεση:

Κόβετε τις φράουλες σε κομμάτια και τις ραντίζετε με το κονιάκ. Παρασκευάζετε το Sweet & Balance μίγμα για μιλφέιγ με γλυκαντικά Γιώτης (σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν πάνω στην συσκευασία) και προσθέτετε τις κομμένες φράουλες στην κρέμα μιλφέιγ που έχετε ετοιμάσει. Αν θέλετε κρατάτε λίγες φράουλες για γαρνίρισμα. Αναμιγνύετε ελαφρά με ένα κουτάλι.

This post was last modified on 21 Ιουλίου 2019 15:16

ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ

«Κριτική», Στέλιος Αντωνιάδης

Με γραφή ρυθμική, μελωδική, στα σύνορα της πεζογραφίας και της μοντέρνας ποίησης, ο Στέλιος Αντωνιάδης μεταδίδει μέσα από το χαρτί…

23 Αυγούστου 2019 20:17

«Θάλασσα φωτιά», Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη

Ένα μυθιστόρημα αισθηματικό, αστυνομικό, επίκαιρο κεντημένο με την αλμύρα της αγάπης, που βουτάει σε μια θάλασσα-φωτιά, στην αθωότητα των παιδικών…

23 Αυγούστου 2019 19:40

«Καυτό», Μπιλ Μπάφορντ

Το βιβλίο αυτό διηγείται ιστορίες πάθους. Όνειρα, πιστεύω, ουτοπίες, τρέλες μονομανίες.

23 Αυγούστου 2019 19:04

«Κατεβαίνει ο Καμουζάς στους Φούρνους», Μαριλένα Παπαϊωάννου

Μπαλκόνι στον κόσμο συνιστά το βιβλίο «Κατεβαίνει ο Καμουζάς στους φούρνους». Δημιουργική καταφυγή σε εποχές κρίσης και παρακμής σαν τη…

23 Αυγούστου 2019 18:33

«Τα απομεινάρια μιας μέρας», Καζούο Ισιγκούρο

«Τα απομεινάρια μιας μέρας» είναι μια πολιτική και κοινωνική αλληγορία. «Τα απομεινάρια μιας μέρας» είναι ο προάγγελος της «Λίστας Σίντλερ»…

23 Αυγούστου 2019 17:54

«…Ή το αβγό την κότα;», Κάρλο Φραμπέτι

Ας μη σταματήσουμε να ρωτάμε ή ν' αναρωτιόμαστε, επειδή κάποια ερώτηση μας φαίνεται χαζή: και μόνο το γεγονός ότι διαμορφώθηκε…

23 Αυγούστου 2019 17:30

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ