Σορμπέ ροδάκινου

Ένα σορμπέ με ροδάκινα μας προτείνει αυτή η συνταγή. Νόστιμο, με τρία μόλις υλικά, υπέροχο άρωμα και τέλεια γεύση. Δοκιμάστε το!

Share
Υλικά:

4 κούπες ροδάκινα ψιλοκομμένα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
1 κούπα ζάχαρη

Εκτέλεση:

Στο μπλέντερ δουλεύουμε τα ροδάκινα και όταν πολτοποιηθούν προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε και την ζάχαρη και δουλεύουμε το μείγμα μας για λίγο ακόμη. Ρίχνουμε το μείγμα μας σε παγωτομηχανή και το επεξεργαζόμαστε για μισή ώρα. Στη συνέχεια βάζουμε το παγωτό σε ένα μπωλ και το σκεπάζουμε με καπάκι (ή στην ανάγκη με διαφανή μεμβράνη). Παγώνουμε το σορμπέ μας ανάλογα με το πόσο σκληρό θέλουμε να είναι (από μια-δυό ώρες μέχρι και εικοσιτετράωρο). Το βγάζουμε όμως πάντα λίγα λεπτά από την κατάψυξη πριν να το σερβίρουμε.

This post was last modified on 27 Ιουνίου 2019 18:42

ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ

«Το ημερολόγιο της Αλοννήσου», Θανάσης Βαλτινός

Πρόκειται για ένα ψηφιακό μυθιστόρημα με CD. Στο CD ακούμε τα αποσπάσματα που βρίσκονται μεταγραμμένα στο βιβλίο.

21 Αυγούστου 2019 19:04

«Πούρα γεμιστά», Βασίλης Τσιαμπούσης

Στη νέα συλλογή διηγημάτων του Βασίλη Τσιαμπούση το χιούμορ και η συγκίνηση, η χαρμολύπη και η ειρωνεία, το απροσδόκητο και…

21 Αυγούστου 2019 18:31

«Ιστορία χωρίς όνομα», Στέφανος Δάνδολος

Μια συγκλονιστική ερωτική ιστορία. Ένα βαθιά συγκινητικό μυθιστόρημα. Διαβάστε το.

21 Αυγούστου 2019 17:28

«Ο βιασμός της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ο αμερικανικός παράγων, 1947-1967», Αλέξης Παπαχελάς

Σκοπός του βιβλίου είναι να αφηγηθεί τον ρόλο των Αμερικανών που έπαιξαν στην πολιτική ζωή του τόπου και τις συνωμοσίες…

21 Αυγούστου 2019 16:29

«Ερωτομανία», Φλοράνς Νουαβίλ

Είναι οι άρρωστοι αθώοι; Μήπως δεν είναι ο εαυτός τους; Τι είναι τελικά το σύνδρομο του Γκαετάν Γκατιάν ντε Κλεραμπώ;…

21 Αυγούστου 2019 15:23

«Φράνκεσταϊν ή Ο σύγχρονος Προμηθέας», Μέρι Σέλεϊ

Το βιβλίο «Φράνκεσταϊν ή Ο σύγχρονος Προμηθέας» είναι μια παραβολή για την εποχή μας, μια ανθεκτική προφητεία, μια αξιοσημείωτα οξυδερκής…

21 Αυγούστου 2019 13:09

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ