Σουβλάκια πεπονιού

Last modified date

Σουβλάκια πεπονιού

Μόλις σκάσουν, για τα καλά, μύτη τα πεπονάκια στους πάγους της λαϊκής, βρείτε ένα αρωματικό και φτιάξτε με αυτό… σουβλάκια! Δείτε την συνταγή, ετοιμάστε τα και… απολαύστε τα!

Υλικά:

6-8 ξυλάκια για σουβλάκι
1/2 μικρό στρογγυλό πεπονάκι
1/2 κούπα λευκό ρούμι
3 λάιμ
1 κουταλιά ζάχαρη άχνη
6 κλωνάρια δυόσμο
Λίγα φυλλαράκια δυόσμου

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε το πεπόνι και το κόβουμε σε 6 ή 8 φετούλες. Σε ένα μπλέντερ ψιλοκόβουμε το δυόσμο και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το χυμό από τα λάιμ και το λευκό ρούμι. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στις φετούλες πεπονιού και τα βάζουμε για μία ώρα στο ψυγείο να παγώσουν. Κατόπιν περνάμε ένα ξυλάκι σε κάθε φέτα πεπονιού κατά μήκος, έτσι ώστε κάποιος να μπορεί να την φάει, κρατώντας το ξυλάκι. Πριν σερβίρουμε διακοσμούμε με φυλλαράκια δυόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment