Τηγανητό παγωτό, της Κριστιάνας

Last modified date

Τηγανητό παγωτό, της Κριστιάνας

Τηγανητό παγωτό, της Κριστιάνας

Φυσικά και μπορείτε να τηγανίσετε παγωτό. Κι όχι μόνο μπορείτε αλλά θα απολαύσετε -όταν με το καλό φτιάξετε τη συνταγή της Κριστιάνας- μια εξαιρετική λιχουδιά! Μην το αργήσετε… είναι καταπληκτικό!

Υλικά:

1 κιλό παγωτό βανίλια
2 αυγά
1 φλιτζάνι γάλα
Αλεύρι
250γρ. αμύγδαλο (αλεσμένο)
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Χωρίζουμε το παγωτό σε μπάλες και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Βάζουμε το αλεύρι σε 1 μπωλ και μετά βουτάμε τις μπάλες παγωτού μέσα. Σε ένα δεύτερο μπωλ ανακατεύουμε το γάλα με τα αυγά και βουτάμε τις αλευρωμένες μπάλες μέσα. Μετά σε ένα τρίτο μπωλ βάζουμε το αμύγδαλο και βουτάμε τις μπάλες μέσα. Ξαναβάζουμε τις μπάλες στην κατάψυξη για μια ώρα. Όταν τις βγάλουμε τις ξαναβουτάμε στο γάλα με το αυγό και μετά στο αμύγδαλο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Όχι στο αλεύρι.
Σε μία κατσαρόλα καίμε λάδι και τα τηγανίζουμε ένα, ένα για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε με σιρόπι και μπισκότα (μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε είδος παγωτού).

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Κριστιάνα, και την ευχαριστούμε πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment