Αμπελοφάσουλα στο λεπτό

Last modified date

Αμπελοφάσουλα στο λεπτό

Απολαύστε όλο το χρόνο αμπελοφάσουλα, γρήγορα, νόστιμα και οικονομικά!

Υλικά:

1 πακέτο κατεψυγμένα αμπελοφάσουλα (στρογγυλά)
1 πρέζα δεντρολίβανο ξερό ή φρέσκο (μόνο τα φυλλαράκια)
1 κουταλιά αλάτι
Ξύδι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε δύο λίτρα νερό και ρίχνουμε μέσα το δεντρολίβανο και το αλάτι. Μόλις το νερό αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε τα φασολάκια μας έτσι παγωμένα όπως είναι. Τα βράζουμε για περίπου ένα τέταρτο της ώρας μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε και τα σερβίρουμε ζεστά ή κρύα περιχύνοντάς τα με ξυδάκι και ελαιόλαδο. Αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο αλάτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment