Καραμελωμένο μπέικον

Λαχταριστό στην γεύση και στην εμφάνιση καραμελωμένο μπέικον. Μια λιχουδιά που ταιριάζει με πολλά πιάτα ή σνακ.

Share

Υλικά:

500γρ. μπέικον σε φέτες
1/2 κούπα μέλι
1/4 κούπας καστανή ζάχαρη
1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση:

Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε καλά το μέλι, το πιπέρι καγιέν και την καστανή ζάχαρη. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Απλώνουμε σε ένα ταψί ένα αντικολλητικό χαρτί και πάνω του ψεκάζουμε λίγο λάδι. Βουτάμε μία μία τις φέτες του μπέικον στο μείγμα του μελιού και τις αφήνουμε να στραγγίξουν καλά πριν τις στρώσουμε στο αντικολλητικό χαρτί. Όταν γεμίσει το ταψί μας ψήνουμε για μισή ώρα περίπου το μπέικον μέχρι να ροδοκοκκινίσει και να γίνει τραγανό. Το αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε σχάρα και στη συνέχεια το χρησιμοποιούμε ή το φυλάμε σε βάζο που κλείνει ερμητικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ

Κέικ με φρέσκες φράουλες

Σπάνιο είδος κέικ με λαχταριστές φρέσκιες φράουλες! Υπέροχο, φρουτένιο και πεντανόστιμο!

16 Σεπτεμβρίου 2019 10:13

Ο Walter Summerford, ο Roy Sullivan και τα χτυπήματα του κεραυνού

Οι άνθρωποι που δέχτηκαν τα περισσότερα χτυπήματα από κεραυνό στη ζωή τους.

4 Σεπτεμβρίου 2019 20:14

Ναύπακτος

Φωτογραφίες από τη Ναύπακτο.

4 Σεπτεμβρίου 2019 18:15

Παστίτσιο

Ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων. Παστίτσιο το κλασσικό και... τα λόγια είναι περιττά!

4 Σεπτεμβρίου 2019 12:44

T2 3D Battle Across Time HD

Mini Sequel για το Terminator 2 Judgement Day

3 Σεπτεμβρίου 2019 21:23

Βαρδάρης, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα

Φωτογραφίες από το Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη.

3 Σεπτεμβρίου 2019 15:00

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ