Διακοσμήσεις

Σαλάτα ρολόι

Μια σαλάτα κατάλληλη για κάθε -γιορτινή ή μη- περίσταση που θέλουμε να τονίσουμε τη σπουδαιότητα μιας συγκεκριμένης ώρας!

Πατάτες καρδιές

Μια συνταγή για να φτιάχνετε καρδούλες πατάτας και να διακοσμείτε με αυτές το τραπέζι σας, εκδηλώνοντας συγχρόνως την αγάπη σας!

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι ορεκτικών

Ένα στεφάνι γιορτινό, χριστουγεννιάτικο, για το τραπέζι σας αυτή τη φορά, μας προτείνει αυτή η συνταγή. Δεν χρειάζεται γνώσεις μαγειρικής, μπορούν να το φτιάξουν ακόμη και μικρά παιδιά και κοστίζει ελάχιστα!

Παγάκια με στυλ

Ανεβάστε τα παγάκια που έχετε στην κατάψυξη σας σε άλλο επίπεδο εμφάνισης αλλά και γεύσης! Είναι απλό και έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ερωτευμένες καρδιές

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και για κάθε μέρα που θέλετε να δείξετε στο έτερον ήμισυ τα αισθήματα σας μέσα από κάτι... φαγώσιμο!

Αγιοβασιλιάτικα μποτάκια

Πανεύκολες στην κατασκευή, εντυπωσιακές στην εμφάνιση και απολαυστικές στη βρώση αγιοβασιλιάτικες μποτίτσες από λουκάνικο και τυρί!

Γιορτινός τάρανδος

Ένα πολύ φθηνό ορεκτικό που θα στολίσει το τραπέζι σας τις γιορτινές ημέρες και θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Μελιτζανοσαλάτα σε καλαθάκια

Υλικά: 1 1/2 κιλό μελιτζάνες φλάσκες 2 ως 4 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες και ξεφλουδισμένες 12-15 κόκκινες φρέσκες ντομάτες (ίσιες στο κάτω μέρος τους) 2 μεγάλες πράσινες πιπεριές Χυμό από 1-1,5 λεμόνι Λίγο μαϊντανό Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο Εκτέλεση: Αραδιάζουμε τις μελιτζάνες σε ένα ταψί και τις ψήνουμε για τρία τέταρτα της ώρα περίπου (μέχρι να μαλακώσουν)…

Ο Κροκόδειλος, της Λίζας Κατασκευή ντεκόρ

Υλικά: 250γρ. αλεύρι 200γρ. αλεύρι σίκαλης 10γρ. αλάτι 50γρ. βούτυρο 20γρ. μαγιά 2 κιλά νερό χλιαρό Εκτέλεση: Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνει η ζύμη λεία και ελαστική. Την αφήνουμε να φουσκώσει για 20 λεπτά, καλά σκεπασμένη. Ο όγκος της πρέπει να αυξηθεί κατά 30%. Την ψήνουμε σε φούρνο στους 180 βαθμούς για…

Χήνα και τρούφες, της Λίζας Κατασκευή ντεκόρ

Υλικά: 1 κομμάτι φελιζόλ Μαργαρίνη Λίγο καφέ Ελληνικό Εκτέλεση: Η χήνα: Δίνουμε ένα γενικό σχήμα χήνας σε ένα κομμάτι φελιζόλ. Ολοκληρώνουμε το σχήμα της χήνας. Καλύπτουμε με μαργαρίνη αρχίζοντας από το σώμα. Τελειώνουμε με τη βάση. Διακοσμούμε τη βάση και προσθέτουμε τα πόδια και τα μάτια. Οι τρούφες: Πλάθουμε μπαλάκια από μαργαρίνη. Τα βουτάμε στον…