Β-52

Υλικά:

2 1/2 δόσεις καλούα (kahlua)
1/2 δόση γκραν μαρνιέ (grand marnier)
1/2 δόση μπέιλις (baileys)

Εκτέλεση:

Σε ένα ποτήρι για σφηνάκι βάζουμε το καλούα. Κατόπιν με ένα κουταλάκι προσθέτουμε προσεκτικά το μπέιλς και στην συνέχεια το γκραν μαρνιέ προσέχοντας να μην αναμιχθεί το ένα ποτό με το άλλο αλλά να είναι σε στρώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment