Categories: Ποτά

Κοκτέιλ Τεκίλα, της Στέλλας

Ένα φρουτώδες κοκτέιλ που για τον καθένα έχει διαφορετική γεύση, ανάλογα με τα φρούτα της αρεσκείας του.

Share
Υλικά:

40ml τεκίλα
30ml χυμό ενός φρούτου ή διάφορων φρούτων
10ml χυμό λάιμ
Λίγη υγρή ζάχαρη

Εκτέλεση:

Σε ένα σέικερ ρίχνουμε όλα μας τα υλικά και τα ανακινούμε καλά. Ρίχνουμε θρυμματισμένο πάγο σε ένα ψηλό ποτήρι και προσθέτουμε το περιεχόμενο του σέικερ. Διακοσμούμε με μια λεπτή φέτα λάιμ και απολαμβάνουμε.

Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!

This post was last modified on 16 Μαΐου 2019 00:54

ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ

«Κριτική», Στέλιος Αντωνιάδης

Με γραφή ρυθμική, μελωδική, στα σύνορα της πεζογραφίας και της μοντέρνας ποίησης, ο Στέλιος Αντωνιάδης μεταδίδει μέσα από το χαρτί…

23 Αυγούστου 2019 20:17

«Θάλασσα φωτιά», Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη

Ένα μυθιστόρημα αισθηματικό, αστυνομικό, επίκαιρο κεντημένο με την αλμύρα της αγάπης, που βουτάει σε μια θάλασσα-φωτιά, στην αθωότητα των παιδικών…

23 Αυγούστου 2019 19:40

«Καυτό», Μπιλ Μπάφορντ

Το βιβλίο αυτό διηγείται ιστορίες πάθους. Όνειρα, πιστεύω, ουτοπίες, τρέλες μονομανίες.

23 Αυγούστου 2019 19:04

«Κατεβαίνει ο Καμουζάς στους Φούρνους», Μαριλένα Παπαϊωάννου

Μπαλκόνι στον κόσμο συνιστά το βιβλίο «Κατεβαίνει ο Καμουζάς στους φούρνους». Δημιουργική καταφυγή σε εποχές κρίσης και παρακμής σαν τη…

23 Αυγούστου 2019 18:33

«Τα απομεινάρια μιας μέρας», Καζούο Ισιγκούρο

«Τα απομεινάρια μιας μέρας» είναι μια πολιτική και κοινωνική αλληγορία. «Τα απομεινάρια μιας μέρας» είναι ο προάγγελος της «Λίστας Σίντλερ»…

23 Αυγούστου 2019 17:54

«…Ή το αβγό την κότα;», Κάρλο Φραμπέτι

Ας μη σταματήσουμε να ρωτάμε ή ν' αναρωτιόμαστε, επειδή κάποια ερώτηση μας φαίνεται χαζή: και μόνο το γεγονός ότι διαμορφώθηκε…

23 Αυγούστου 2019 17:30

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ