Λάδι με άρωμα σκόρδου

Last modified date

Garlic, Oil

Λάδι με άρωμα σκόρδου

Είναι ένα λάδι που θα δώσει προσωπικότητα και άρωμα σε όλες τις συνταγές σας. Από τα μακαρόνια σας μέχρι το ψημένο κρέας και γιατί όχι; τα σπιτικά πατατάκια σας!

Υλικά:

Ελαιόλαδο
Σκόρδο

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τις σκελίδες του σκόρδου, τις κόβουμε στη μέση και σε ένα γυάλινο δοχείο τις βάζουμε μαζί με ελαιόλαδο. Οι ποσότητες είναι ανάλογα με το πόσο έντονη γεύση σκόρδου θέλουμε να αποκτήσει το λάδι μας. Αφήνουμε το δοχείο κλειστό στο ψυγείο για μία εβδομάδα τουλάχιστον. Τα σκόρδα που έχει μέσα το λάδι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στα φαγητά ή στις σαλάτες μας λαμβάνοντας όμως υπ’ όψιν ότι έχει ατονίσει η σπιρτάδα και η γεύση τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment