Νατάφυ (Παραδοσιακό γαλλικό), της Natalie

Last modified date

Νατάφυ (Παραδοσιακό γαλλικό), της Natalie

Νατάφυ (Παραδοσιακό γαλλικό), της Natalie

Εμπιστευθείτε τη συνταγή της Ναταλί και θα μας θυμηθείτε! Εκ Γαλλίας προερχόμενο και εν Ελλάδι καταναλισκόμενο… Νατάφυ το ονειρεμένο!

Υλικά:

1 κουτί οικογενειακό παγωτό βανίλια
2 μεγάλες κουταλιές μερέντα/μαρμελάδα
Σιρόπι σοκολάτας
100γρ. all bran
100γρ. choco crispies
100γρ. corn flakes
Μισό πακέτο μπισκότα digestive
2 πουράκια Caprice
Φράουλες

Εκτέλεση:

Απλώνετε το παγωτό σ’ ένα μπολ ομοιόμορφα. Αφήνετε μια μεγάλη τρύπα στη μέση. Γεμίζετε την τρύπα με τη μερέντα/τη μαρμελάδα. Χτυπάτε στο μπλέντερ τα δημητριακά και τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Τα βάζετε από πάνω ομοιόμορφα, σα 2ο στρώμα. Γαρνίρετε με το σιρόπι σοκολάτας. Βουτάτε τα πουράκια στο μείγμα για να το στολίσετε. Στολίζετε τις φράουλες στη μέση.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Natalie, και την ευχαριστούμε πολύ.