Υλικά:
2 ντομάτες
2 αγγουράκια (τύπου Κρήτης)
1 κίτρινη πιπεριά
150γρ. τυρί έμενταλ
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα λαχανικά μας και τα κόβουμε σε μεγάλους κύβους. Κόβουμε και σε ανάλογους κύβους το τυρί και αναμειγνύουμε όλα μαζί τα υλικά μας. Ρίχνουμε ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι πριν σερβίρουμε. Καλή απόλαυση.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.