Χαβανέζικη φρουτοσαλάτα

Τι κι αν δεν μπορούμε να πάμε στη Χαβάη; Φέρνουμε τη Χαβάη... στο πιάτο μας!

Share
Υλικά για την σάλτσα:

200ml κριμ τσιζ (μία συσκευασία)
200ml κρέμα γάλακτος (ένα κουτάκι)
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής τσιζκέικ
Λίγο φρέσκο γάλα
Υλικά για τη σαλάτα:
1/2 κιλό φράουλες
4 μανταρίνια κλιμεντίνες
1 μεγάλη κονσέρβα ανανά
3 ακτινίδια
1 μεγάλο μάνγκο
1 μπανάνα
Χυμό μισού λεμονιού

Εκτέλεση:

Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά να αφρατέψει το κριμ τσιζ. Στη συνέχεια ρίχνουμε την σκόνη της κρέμας ζαχαροπλαστικής τσιζκέικ και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε μέχρι να σφίξει. Ρίχνουμε λίγο φρέσκο γάλα έτσι ώστε το μείγμα μας να γίνει παχύρευστο.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις φράουλες σε φετούλες. Καθαρίζουμε τα ακτινίδια και τα κόβουμε σε ημικύκλια και το μάνγκο σε κυβάκια. Στραγγίζουμε τον ανανά και τον κόβουμε σε παραλληλόγραμμα. Καθαρίζουμε τα μανταρίνια. Κόβουμε την μπανάνα σε ροδέλες και την βουτάμε στο χυμό λεμονιού.
Σε ευρύχωρη σαλατιέρα βάζουμε όλα τα φρούτα εκτός από την μπανάνα. Τα περιχύνουμε με την σάλτσα και τα ανακατεύουμε απαλά. Τέλος διακοσμούμε με την μπανάνα. Φυλάσσουμε στο ψυγείο ή σερβίρουμε αμέσως και απολαμβάνουμε!

This post was last modified on 28 Ιουλίου 2019 02:00

ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ

Κέικ με φρέσκες φράουλες

Σπάνιο είδος κέικ με λαχταριστές φρέσκιες φράουλες! Υπέροχο, φρουτένιο και πεντανόστιμο!

16 Σεπτεμβρίου 2019 10:13

Ο Walter Summerford, ο Roy Sullivan και τα χτυπήματα του κεραυνού

Οι άνθρωποι που δέχτηκαν τα περισσότερα χτυπήματα από κεραυνό στη ζωή τους.

4 Σεπτεμβρίου 2019 20:14

Ναύπακτος

Φωτογραφίες από τη Ναύπακτο.

4 Σεπτεμβρίου 2019 18:15

Παστίτσιο

Ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων. Παστίτσιο το κλασσικό και... τα λόγια είναι περιττά!

4 Σεπτεμβρίου 2019 12:44

T2 3D Battle Across Time HD

Mini Sequel για το Terminator 2 Judgement Day

3 Σεπτεμβρίου 2019 21:23

Βαρδάρης, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα

Φωτογραφίες από το Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη.

3 Σεπτεμβρίου 2019 15:00

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ