Φρουτένιο στεφάνι Χριστουγέννων του απατεώνα

Last modified date

Φρουτένιο στεφάνι Χριστουγέννων του απατεώνα

Φρουτένιο στεφάνι Χριστουγέννων του απατεώνα

Άλλη μια εύκολη συνταγή από τον Απατεώνα μας! Αυτή τη φορά εντυπωσιάζει με μια εορταστική φρουτοσαλάτα που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Υλικά:

Ακτινίδια
Ρόδι
Κόκκινο μήλο

Εκτέλεση:

Θέλεις να τους αφήσεις όλους με το στόμα ανοιχτό σχεδόν χωρίς κόπο; Θέλεις αυτά τα Χριστούγεννα να χορτάσει το μάτι και η κοιλίτσα των καλεσμένων σου οικονομικά και γιορτινά; Εδώ είσαι φίλε μου!
Πλένεις το μήλο και με το μαχαίρι χαράσεις πάνω του το πάνω και το κάτω μέρος του φιόγκου. Αν σε ζορίζει ο φιόγκος κάνε αστέρι. Μετά από αυτό όλα τα άλλα είναι πανεύκολα! Καθαρίζεις τα φρουτάκια. Τα ακτινίδια τα κόβεις σε ροδέλες και κόβεις κάθε ροδέλα στη μέση. Παίρνεις μεγάλη πιατέλα και βάζεις τα ακτινίδια γύρω γύρω αφήνοντας το κέντρο κενό. Αν ζορίζεσαι πολύ βάλε ένα πιάτο στο κέντρο και το βγάζεις μετά προσεκτικά. Μόλις γίνει αυτό παίρνεις 3 σπυριά από ρόδι και τα βάζεις σε τακτά διαστήματα πάνω στο στεφάνι. Ευκολάκι! Βάζεις και στο κάτω μέρος τον φιόγκο από το μήλο και η πιατέλα σου είναι Χριστουγεννιάτικη, έτοιμη στο λεπτό, οικονομική, εντυπωσιακή, δροσιστική και… ακόμη να την φτιάξεις;

Σχετικά άρθρα