Ραπανάκια ψητά και πεντανόστιμα

Μια ζεστή σαλάτα, με λαχταριστά και πεντανόστιμα ραπανάκια, που θα λατρέψουν όλοι στην οικογένεια.

Share
Υλικά:

1 κιλό ραπανάκια φρέσκα
2-4 κουταλιές ελαιόλαδο
Φρέσκο θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε από τα ραπανάκια τα πράσινα φύλλα. Πλένουμε τα ραπανάκια και τα κόβουμε στη μέση. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά (εάν το τηγάνι μας είναι μικρό και δεν χωρά τα ραπανάκια μας τα σοτάρουμε σε δύο δόσεις μοιράζοντας και τα υπόλοιπα υλικά). Ρίχνουμε τα ραπανάκια, αλάτι, πιπέρι και φρέσκο θυμάρι και ανακατεύοντας συχνά ψήνουμε μέχρι να πάρουν ένα ελαφρά χρυσό χρώμα. Στη συνέχεια απλώνουμε τα ραπανάκια σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 185 βαθμούς το πολύ για μισή ώρα. Προσθέτουμε εάν χρειάζεται αλάτι και πιπέρι, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Σημείωση: Η γεύση που έχουν αυτά τα ραπανάκια θα κερδίσει ακόμη και αυτούς που δεν τους αρέσουν, αλλά και τα μικρά παιδιά!

ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ

Κέικ με φρέσκες φράουλες

Σπάνιο είδος κέικ με λαχταριστές φρέσκιες φράουλες! Υπέροχο, φρουτένιο και πεντανόστιμο!

16 Σεπτεμβρίου 2019 10:13

Ο Walter Summerford, ο Roy Sullivan και τα χτυπήματα του κεραυνού

Οι άνθρωποι που δέχτηκαν τα περισσότερα χτυπήματα από κεραυνό στη ζωή τους.

4 Σεπτεμβρίου 2019 20:14

Ναύπακτος

Φωτογραφίες από τη Ναύπακτο.

4 Σεπτεμβρίου 2019 18:15

Παστίτσιο

Ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων. Παστίτσιο το κλασσικό και... τα λόγια είναι περιττά!

4 Σεπτεμβρίου 2019 12:44

T2 3D Battle Across Time HD

Mini Sequel για το Terminator 2 Judgement Day

3 Σεπτεμβρίου 2019 21:23

Βαρδάρης, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα

Φωτογραφίες από το Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη.

3 Σεπτεμβρίου 2019 15:00

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ