Κρασάτες χοιρινές μπριζόλες

Last modified date

Χοιρινές, μπριζόλες

Κρασάτες χοιρινές μπριζόλες

Απλές στην παρασκευή αλλά πεντανόστιμες στη γεύση χοιρινές μπριζολίτσες στο τηγάνι με κρασάκι!

Υλικά:

4 μπριζόλες χοιρινές
Κόκκινο κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση:

Βάζουμε 2 κουταλιές λάδι στο τηγάνι, προσθέτουμε τις μπριζόλες και τις σωτάρουμε και από τις δύο πλευρές. Σε ένα ποτήρι βάζουμε το 1/3 με κόκκινο κρασί, συμπληρώνουμε το υπόλοιπο ποτήρι με νερό και με το μείγμα αυτό τις σβήνουμε. Τις αλατίζουμε, σκεπάζουμε με το καπάκι και τις αφήνουμε να πιουν όλο το ζουμί. Συνοδεύονται άριστα με ρύζι ή πουρέ πατάτας. Καλοφάγωτες!