Πιτσάκια χαβάιαν του απατεώνα

Last modified date

Πιτσάκια χαβάιαν του απατεώνα

Πιτσάκια χαβάιαν του απατεώνα

Πιτσάκια αλμυρά που έχουν και ανανά! Είναι πεντανόστιμα και γίνονται στο πι και φι. Ετοιμάστε τα και απολαύστε τα είτε ως ορεκτικό, είτε ως σνακ… τρώγονται μετά μανίας!

Υλικά:

Αλμυρά κρακεράκια (στρογγυλά ή μεγαλύτερα)
Κίτρινα τυριά τριμμένα
Κύβους αλλαντικών
Κομμάτια ανανά (στεγνά εντελώς)
Κέτσαπ

Εκτέλεση:

Βάζουμε στο ταψάκι μας αντικολλητικό χαρτί να μη λερώνουμε και έχουμε πλυσίματα. Πάνω σε κάθε κρακεράκι βάζουμε ελάχιστο κέτσαπ και εκεί πάνω ρίχνουμε λίγο τυράκι, αλλαντικά, ανανά και ξανά τυρί. Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυράκι μας και τα τρώμε έτσι όπως είναι ζεστά ζεστά!