Σαλάτα Μεξικάνα

Last modified date

Ανάμεικτα λαχανικά

Σαλάτα Μεξικάνα

Μια πολύχρωμη και εξαιρετική σε γεύση σαλάτα που μας έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Υλικά:

1 κιλό κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά (καρότο, αρακάς, καλαμπόκι, φασολάκια)
1 κονσέρβα red kidney beans (κόκκινα φασόλια)
200γρ. χοιρινή ωμοπλάτη
200γρ. τυρί για τοστ σε φέτες
1 μικρό βαζάκι μαγιονέζα
6 κουταλιές της σούπας κέτσαπ

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα λαχανικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε καλά. Ανοίγουμε και στραγγίζουμε καλά τη κονσέρβα με τα φασόλια. Κόβουμε το τυρί και την ωμοπλάτη σε μικρά τετράγωνα. Αναμειγνύουμε όλα αυτά τα υλικά μαζί. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε τη μαγιονέζα και το κέτσαπ και με ένα πιρούνι τα δουλεύουμε καλά έως ότου γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Ρίχνουμε το μείγμα αυτό στα λαχανικά μας, τα ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε.