Χοιρινό φούρνου στο γιουβέτσι

Χοιρινό φούρνου στο γιουβέτσι

Είναι γεγονός ότι όποιο φαγητό και να μαγειρέψουμε στο γιουβέτσι, αποκτά μια ιδιαίτερη νοστιμιά. Δοκιμάστε χοιρινό στο γιουβέτσι με την συνταγή που σας προτείνουμε και καλή σας όρεξη

Υλικά:

3 κιλά κρέας χοιρινό
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μοσχοπίπερο
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

Εκτέλεση:

Πλένουμε το κρέας και το αναμιγνύουμε με τα μπαχαρικά και το τριμμένο κρεμμύδι. Το τοποθετούμε στο γιουβέτσι και το ψήνουμε σε σιγανή φωτιά για δύο ώρες περίπου.

Την συνταγή αυτή μας την έδωσαν οι κατασκευαστές και έμποροι κεραμικών πυρίμαχων σκευών μαγειρικής στην Κοιλάδα των Τεμπών, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment