Categories: Κολπάκια

Αυγά βραστά, χωρίς βράσιμο!

Για να έχουμε σφιχτά αυγά αποφεύγοντας τους κινδύνους του σπασίματος.

Share

Για να έχουμε σφιχτά αυγά αποφεύγοντας τους κινδύνους του σπασίματος (ιδανικό για το πάσχα) και τους περιορισμούς στην ποσότητα κάνουμε το εξής: Βάζουμε την σχάρα του φούρνου μας στη μέση του. Αραδιάζουμε τα αυγά πάνω στην σχάρα ψησίματος του φούρνου μας, τον προθερμαίνουμε στους 160 βαθμούς και σε μισή ώρα τα αυγά μας είναι έτοιμα!

This post was last modified on 13 Μαΐου 2019 13:09

ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ

Ο Walter Summerford, ο Roy Sullivan και τα χτυπήματα του κεραυνού

Οι άνθρωποι που δέχτηκαν τα περισσότερα χτυπήματα από κεραυνό στη ζωή τους.

4 Σεπτεμβρίου 2019 20:14

Ναύπακτος

Φωτογραφίες από τη Ναύπακτο.

4 Σεπτεμβρίου 2019 18:15

Παστίτσιο

Ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων. Παστίτσιο το κλασσικό και... τα λόγια είναι περιττά!

4 Σεπτεμβρίου 2019 12:44

T2 3D Battle Across Time HD

Mini Sequel για το Terminator 2 Judgement Day

3 Σεπτεμβρίου 2019 21:23

Βαρδάρης, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα

Φωτογραφίες από το Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη.

3 Σεπτεμβρίου 2019 15:00

«Τσαρίνα Σοφία», Γιώργος Λεονάρδος

Η Σοφία Παλαιολογίνα ήταν η πανίσχυρη γιαγιά του Ιβάν του Τρομερού, η γυναίκα που αναμόρφωσε τη Ρωσία.

2 Σεπτεμβρίου 2019 16:21

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ