Categories: Κολπάκια

Τριμμένο βούτυρο ή μαργαρίνη

Δεν θέλει κόπο... θέλει τρόπο!

Share

Σε πολλές συνταγές, για φαγητά ή και για ζύμες χρειαζόμαστε μικρές ποσότητες βουτύρου να πασπαλιστούν σε ένα φαγητό (πχ. πάνω στην μπεσαμέλ) ή να διαμοιραστούν σε μια ζύμη. Ένας εύκολος τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι ο εξής:
Βάζουμε για μια ωρίτσα το βούτυρο ή τη μαργαρίνη στην κατάψυξη και στη συνέχεια την τρίβουμε στο οβάλ του τρίφτη τυριού. Το τριμμένο βούτυρο ή η τριμμένη μαργαρίνη μας είναι έτοιμη να την χρησιμοποιήσουμε!

ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ

Προσευχή υπέρ της ειρήνης του κόσμου

Έχουμε ξεχάσει τον Θεό και χάνουμε την ειρήνη

13 Οκτωβρίου 2019

Η Mariah Riddlesprigger και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνουν γονείς!

Το ανακοίνωσε η Mariah Riddlesprigger στο Instagram

12 Οκτωβρίου 2019

Να είστε εραστές και όχι ζευγάρι, Πάμπος Ευσταθίου

Να μην ξεχνάτε να είστε εραστές... Με τους ανθρώπους, με την δουλειά, με τις στιγμές, με την ζωή...

10 Οκτωβρίου 2019

“Δυο Πορτραίτα”, Γαλάτεια και Νίκος Καζαντζάκη

Δυο πεζά ποιήματα, της Γαλάτειας και του Νίκου Καζαντζάκη, που ανήκουν στο κίνημα του αισθητισμού

10 Οκτωβρίου 2019

Ομορφιά, Εξυπνάδα και Διαφορετικότητα, της Δανάης Μπάρκα

be yourself no matter what they say, όπως τραγούδησε κι ο Sting

2 Οκτωβρίου 2019

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ