Categories: Κολπάκια

Όταν δεν πήζει η κρέμα γάλακτος

Share

Αν η κρέμα γάλακτος δεν πήζει ώστε να γίνει σαντιγί, μην την πετάξετε. Προσθέστε σιγά σιγά σκόνη άνθος αραβοσίτου στιγμής (όχι αυτή που βράζει) σε ότι γεύση θέλετε και θα έχετε μια ωραία κρέμα ζαχαροπλαστικής για τα γλυκά σας. Προσοχή στην ποσότητα της σκόνης ώστε να μη σφίξει πολύ η κρέμα.

Το κολπάκι αυτό μας το έστειλε η Σοφία Παύλου από την Κέρκυρα, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

This post was last modified on 21 Μαΐου 2019 10:02

ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ

Ο Walter Summerford, ο Roy Sullivan και τα χτυπήματα του κεραυνού

Οι άνθρωποι που δέχτηκαν τα περισσότερα χτυπήματα από κεραυνό στη ζωή τους.

4 Σεπτεμβρίου 2019 20:14

Ναύπακτος

Φωτογραφίες από τη Ναύπακτο.

4 Σεπτεμβρίου 2019 18:15

Παστίτσιο

Ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων. Παστίτσιο το κλασσικό και... τα λόγια είναι περιττά!

4 Σεπτεμβρίου 2019 12:44

T2 3D Battle Across Time HD

Mini Sequel για το Terminator 2 Judgement Day

3 Σεπτεμβρίου 2019 21:23

Βαρδάρης, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα

Φωτογραφίες από το Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη.

3 Σεπτεμβρίου 2019 15:00

«Τσαρίνα Σοφία», Γιώργος Λεονάρδος

Η Σοφία Παλαιολογίνα ήταν η πανίσχυρη γιαγιά του Ιβάν του Τρομερού, η γυναίκα που αναμόρφωσε τη Ρωσία.

2 Σεπτεμβρίου 2019 16:21

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ