Categories: Κολπάκια

Όταν δεν πήζει η κρέμα γάλακτος

Share

Αν η κρέμα γάλακτος δεν πήζει ώστε να γίνει σαντιγί, μην την πετάξετε. Προσθέστε σιγά σιγά σκόνη άνθος αραβοσίτου στιγμής (όχι αυτή που βράζει) σε ότι γεύση θέλετε και θα έχετε μια ωραία κρέμα ζαχαροπλαστικής για τα γλυκά σας. Προσοχή στην ποσότητα της σκόνης ώστε να μη σφίξει πολύ η κρέμα.

Το κολπάκι αυτό μας το έστειλε η Σοφία Παύλου από την Κέρκυρα, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

This post was last modified on 21 Μαΐου 2019 10:02

ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ

Υγιές έντερο και άγχος

Το υγιές έντερο «κλειδί» για την καταπολέμηση του άγχους και τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου

18 Ιουλίου 2019 12:19

Αντιοξειδωτικό νερό με πορτοκάλι και ακτινίδιο

Είναι πάρα πολύ ωφέλιμο για την υγεία μας και πολύ εύκολο να το φτιάξουμε στη κουζίνα μας.

18 Ιουλίου 2019 10:55

«Μυστικά βιώματα στην Αγία Γη», Σοφία Κιόρογλου

Ελάτε αδελφοί να κάνουμε γιορτάσι γιατί ΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

18 Ιουλίου 2019 09:31

Σορμπέ καρπούζι

Ένα νόστιμο σορμπέ που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

17 Ιουλίου 2019 08:55

Τι έτρωγε ο πρώτος άνθρωπος

Οι πρώτοι άνθρωποι στη γη έτρωγαν φρούτα, λαχανικά και κρέας, άλλες φορές ωμά κι άλλες μαγειρεμένα.

17 Ιουλίου 2019 00:45

«Οι περιπέτειες της Βούλας στο Κόκκινο Βιβλίο», Σταυρούλα Παγώνα

Ένα πολύ τρυφερό κι ανθρώπινο παιδικό βιβλίο, το «Οι περιπέτειες της Βούλας στο Κόκκινο Βιβλίο» της Σταυρούλας Παγώνα, κυκλοφόρησε τον…

16 Ιουλίου 2019 17:46

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ