Ματιά

Σταφύλι γλυκό, τραγανό και σφικτό

Ένα κολπάκι για να γίνει το γλυκό κουταλιού σταφύλι, τραγανό και σφικτό. Μας το έστειλε η Μαρκαντωνάκη Κατερίνα και την ευχαριστούμε πολύ

Σταφύλι γλυκό, τραγανό και σφικτό

Για να είναι το σταφύλι γλυκό τραγανό και σφικτό, πριν το ψήσουμε το αφήνουμε σε ένα μπολ με λίγο χυμό λεμονιού για 2 – 3 ώρες, ανακατεύοντας το περιοδικά.

Για να δείτε την συνταγή για σταφύλι γλυκό, κάντε κλικ εδώ!

Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Μαρκαντωνάκη Κατερίνα, και την ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κολπάκια