Πού χρησιμοποιείται το κουλί;

Last modified date

φρουτα

Πού χρησιμοποιείται το κουλί;

Έγινε ευρέως γνωστό στη χώρα μας, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή Master Chef. Άντε και το φτιάξαμε το κουλί μας (μη φοβάστε δεν είναι τίποτα δύσκολο). Που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε;

Στο πρωινό: βουτυρωμένο ψωμί, φρυγανιές, τηγανίτες, βάφλες, πάνω σε βρώμη ή γκρανόλα.

Στα παγωτά: Όταν έχουμε φτιάξει το παγωτό να προσθέτουμε “γραμμές” από κουλί – σάλτσα ή να τα περιχύνουμε κατά το σερβίρισμα.

Μέσα ή πάνω από διάφορα κέικ καθώς επίσης και στα “δανέζικα”.

Πάνω από τσιζκέικ, μέσα σε σφολιάτες, για γέμιση σε κρέπες ή για γαρνιτούρα πάνω τους, για να στάζουμε πάνω σε σαντιγύ, για παγωτό γιαούρτι αλλά και γιαούρτι γενικότερα καθώς επίσης και σε κοκτέιλ ποτών!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment