Πατάτες χωριάτικες

Πατάτες χωριάτικες

Ακολουθώντας τις οδηγίες αυτής της συνταγής θα φτιάξετε εύκολα, με υλικά που βρίσκονται σε κάθε κουζίνα, ένα νόστιμο και χορταστικό πιάτο για τις μέρες της νηστείας και όχι μόνο

Υλικά:

Πατάτες
Μαϊντανό
Σκόρδο
Ρίγανη
Αλάτι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά και βράζουμε αξεφλούδιστες τις πατάτες. Αφού βράσουν και κρυώσουν τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια. Βάζουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και όταν κάψει ρίχνουμε μέσα τις πατάτες και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Σερβίρουμε τις πατάτες σε ένα πιάτο γαρνίροντάς τις με ψιλοκομμένο μαϊντανό, λίγο σκόρδο, ρίγανη και αλάτι ανάλογα με το γούστο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment