Σκορδομακάρονα

Σκορδομακάρονα

Υλικά:

1 πακέτο μακαρόνια
Μισό κεφάλι σκόρδο
2 κουταλιές πελτέ
1 κούπα λάδι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα μακαρόνια με αλάτι. Όταν βράσουν τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε. Στη συνέχεια λιώνουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με το λάδι. Αραιώνουμε τον πελτέ σε λίγο νερό και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε το πιπέρι και το αλάτι και αφήνουμε τα υλικά να σιγοβράσουν. Τέλος ρίχνουμε τη σάλτσα στα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε για να πάει παντού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment