Αυγά γεμιστά με μανιτάρια

Μια συνταγή που μεταμορφώνει τα βραστά αυγά σε χάρμα οφθαλμών και γεύσης! Δοκιμάστε την!

Share
Υλικά:

10 αυγά μεγάλα
5 μανιτάρια λευκά ψιλοκομμένα
1 μικρή κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
100γρ. σκληρό τυρί ψιλοτριμμένο
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 πράσινο κρεμμυδάκι
Βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε, κρυώνουμε και καθαρίζουμε τα αυγά. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε λίγο βούτυρο και μέσα του τηγανίζουμε τα μανιτάρια και την πιπεριά (χωρίς να αλατίσουμε) για ένα τεταρτάκι περίπου ανακατεύοντας συχνά. Λίγο πριν γίνουν προσθέτουμε και το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο (εκτός από το πράσινο μέρος του που το κρατάμε για διακόσμηση). Κόβουμε τα αυγά στα δύο κατά μήκος και αδειάζουμε τους κρόκους τους σε ένα μπωλ. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και με ένα πιρούνι τους πολτοποιούμε εντελώς. Όταν αυτό γίνει προσθέτουμε και το μείγμα των μανιταριών, ανακατεύουμε καλά και όταν κρυώσει εντελώς ρίχνουμε και την μαγιονέζα ανακατεμένη με το τυρί. Ανακατεύουμε και με αυτό το μείγμα γεμίζουμε τα ασπράδια των αυγών μας. Διακοσμούμε πασπαλίζοντάς τα με τις ροδελίτσες του πράσινου μέρους του κρεμμυδιού και σερβίρουμε.

This post was last modified on 13 Μαΐου 2019 18:24

ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ

ΤΕΙΘ – Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης – Σίνδος, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα

Φωτογραφίες από το ΤΕΙΘ - Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης στη Σίνδος, Θεσσαλονίκη.

18 Σεπτεμβρίου 2019

Κέικ με φρέσκες φράουλες

Σπάνιο είδος κέικ με λαχταριστές φρέσκιες φράουλες! Υπέροχο, φρουτένιο και πεντανόστιμο!

16 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Walter Summerford, ο Roy Sullivan και τα χτυπήματα του κεραυνού

Οι άνθρωποι που δέχτηκαν τα περισσότερα χτυπήματα από κεραυνό στη ζωή τους.

4 Σεπτεμβρίου 2019

Ναύπακτος

Φωτογραφίες από τη Ναύπακτο.

4 Σεπτεμβρίου 2019

Παστίτσιο

Ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων. Παστίτσιο το κλασσικό και... τα λόγια είναι περιττά!

4 Σεπτεμβρίου 2019

T2 3D Battle Across Time HD

Mini Sequel για το Terminator 2 Judgement Day

3 Σεπτεμβρίου 2019

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ