Ελιές τσιγαριστές με μυρωδικά, της Έφης

Last modified date

Ελιές τσιγαριστές με μυρωδικά, της Έφης

Υλικά:

100 γρ. ελιές μαύρες
100 γρ. ελιές πράσινες
1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 ποτηράκι κρασιού ξύδι
Δεντρολίβανο
Θυμάρι
1 φύλλο δάφνης
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Ζεσταίνετε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζετε το κρεμμυδάκι, το
σκόρδο, τις ελιές (χωρίς να αφαιρέσετε το κουκούτσι), το δεντρολίβανο,
το θυμάρι και το φύλλο δάφνης. Σβήνετε με το ξύδι, σκεπάζετε και
σιγοβράζετε για λίγα λεπτά, διορθώνοντας την καρύκευση, εάν χρειάζεται.
Σερβίρονται ζεστές.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έφη Δεκαβάλα, και την
ευχαριστούμε πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment