Κεφτεδάκια από καλαμάρι

Last modified date

Κεφτεδάκια από καλαμάρι

Πεντανόστιμα κεφτεδάκια από καλαμάρι ιδανικά για να συνοδεύσουν το ουζάκι σας τα απογεύματα του καλοκαιριού, παρέα με τάβλι και κους κους!

Υλικά:

1 κιλό καλαμαράκια
5 κρεμμύδια ξερά
1/2 ματσάκι μαϊντανό
Λίγο σκόρδο
Αλεύρι όσο πάρει
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια και τα ψιλοκόβουμε. Σε ένα μπωλ βάζουμε τα καλαμάρια, το σκόρδο πολτοποιημένο, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και τα κρεμμύδια περασμένα από το μούλτι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε προσθέτοντας αλεύρι μέχρι να πάρουμε ένα μείγμα σφιχτό που να πλάθεται. Ττηγανίζουμε σε άφθονο ελαιόλαδο και όταν ροδίσουν οι κεφτέδες από καλαμάρι τους αφήνουμε να στραγγίξουν πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment