Μπουκίτσες καρπουζιού με φέτα

Ένα τέλειο, εντελώς Ελληνικό ορεκτικό ή επιδόρπιο μας προτείνει αυτή η εντυπωσιακή συνταγή. Δείτε την!

Γράφει: Matia Gr
Μπουκίτσες καρπουζιού με φέτα

Υλικά:

Καρπούζι
Τυρί φέτα
Φύλλα φρέσκου δυόσμου
Ξύδι μπαλσάμικο

Επίκαιρα

Εκτέλεση:

Μας διευκολύνει να αγοράσουμε καρπούζι άσπερμο (χωρίς κουκούτσια) καθώς επίσης και φέτα συσκευασμένη που είναι ήδη κομμένη σε κομμάτια πάχους 1 1/2 πόντου.
Παίρνουμε ένα κουπ πατ τετράγωνου σχήματος και κόβουμε κύβους καρπουζιού και φέτας. Σε ένα ξυλάκι ή μια ξύλινη δίαινα περνάμε πρώτα τη φέτα, το φύλλο δυόσμου και τον κύβο του καρπουζιού. Στο επόμενο ξυλάκι περνάμε πρώτα το καρπούζι, το φύλλο δυόσμου και στη συνέχεια τον κύβο φέτας. Συνεχίζουμε μέχρι να γεμίσουμε την πιατέλα μας και τέλος ραντίζουμε με λίγο ξύδι μπαλσάμικο. Μόλις δημιουργήσαμε ένα τέλειο ολοκληρωμένο και δροσερό επιδόρπιο ή γιατί όχι; ορεκτικό! Καλή σας απόλαυση.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντα να ζητάτε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα