Ντιπ φέτας

Last modified date

Ντιπ φέτας

Σε αυτή τη συνταγή θα βρείτε ένα ντιπ που γίνεται μέσα σε ελάχιστα λεπτά και με την γεύση του θα ικανοποιήσει όλους τους καλεσμένους σας. Δείτε το!

Υλικά για το ντιπ φέτας:

1 1/2 κούπα τριμμένη φέτα
1/2 κούπα γάλα
1/2 κούπα καρύδια
1 ψητή κόκκινη πιπεριά
1 κουταλάκι ιταλικό μείγμα μυρωδικών
Λίγες ελιές καλαμών
Αλάτι, πιπέρι
Υλικά για τη γαρνιτούρα:
Αγγούρι κομμένο σε φετούλες
Τορτίγιας τσιπς

Εκτέλεση:

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τριμμένη τη φέτα, το γάλα, τα καρύδια, το μείγμα μυρωδικών και το πιπέρι και τα δουλεύουμε μέχρι να έχουμε ένα αρκετά λείο μείγμα. Δοκιμάζουμε μήπως το ντιπ μας χρειάζεται λίγο αλάτι ή επιπλέον μείγμα μυρωδικών και αν ναι, τα προσθέτουμε. Στη συνέχεια σερβίρουμε σε βαθύ μπωλ, διακοσμούμε με τις ελιές, την ψητή πιπεριά, και σερβίρουμε με πίτες τορτίγιας και φέτες αγγουριού ώστε να το απολαύσουν οι καλεσμένοι μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment