Πατάτες γεμιστές, της Αθανασίας

Last modified date

Πατάτες γεμιστές, της Αθανασίας

Υλικά:

5 πατάτες μέτριες
5 φέτες ζαμπόν
5 φέτες μπέικον
2 πιπεριές κέρατο
1/2 κιλό τυριά κίτρινα

Εκτέλεση:

Πλένουμε τις πατάτες πολύ καλά και τις βράζουμε. Βάζουμε το ζαμπόν, το μπέικον, τις πιπεριές, στο μούλτι και τα αλέθουμε. Κόβουμε τις πατάτες στη μέση και τις αδειάζουμε. Βάζουμε αλάτι πιπέρι και τις προσθέτουμε στο μίγμα. Τρίβουμε τα τυριά και βάζουμε τα μισά μέσα. Γεμίζουμε τις πατάτες. Βάζουμε από πάνω το υπόλοιπο τυρί και τις βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για είκοσι λεπτά ή και πιο λίγο.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Αθανασία Ζοτιλιοτου και την ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment