Ρολά τορτίγια με τυρί, αυγό και μπέικον

Last modified date

Ρολά τορτίγια με τυρί, αυγό και μπέικον

Είτε ως ορεκτικό είτε ως σνακ, το πιάτο αυτό θα κάνει ευτυχισμένους πολλούς ουρανίσκους!

Υλικά (για 2 άτομα):

2 φύλλα τορτίγια
2 αυγά
4 λωρίδες τηγανισμένου μπέικον
Τριμμένα κίτρινα τυριά
Λίγο γάλα
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε το μπέικον σε μέτρια φωτιά. Στη συνέχεια το βγάζουμε από το τηγάνι και το διατηρούμε ζεστό. Χτυπάμε ένα ένα τα αυγά (σε δύο δόσεις) ρίχνοντας λίγο γάλα, αλάτι και πιπέρι. Τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές. Στρώνουμε πάνω στο κάθε φύλλο τορτίγια τριμμένα κίτρινα τυριά, το αυγό και τέλος 2 λωρίδες μπέικον και τυλίγουμε σφιχτά. Κόβουμε σε ρολάκια και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment