Τυρί σαγανάκι

Last modified date

Τυρί σαγανάκι

Υλικά:

1/2 κιλό τυρί κεφαλοτύρι
Αλεύρι
Πιπέρι
Λεμόνι

Εκτέλεση:

Κόβουμε το τυρί σε φέτες πάχους 1 εκατοστού. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το πιπέρι. Βουτάμε τις φέτες του τυριού στο αλεύρι και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τις γυρνάμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Στο πιάτο, στίβουμε πάνω τους λίγο λεμόνι και τις σερβίρουμε καυτές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment