Μανιτάρια τηγανητά

Last modified date

Μανιτάρια

Μανιτάρια τηγανητά

Μανιτάρια τηγανητά, απλά και λαχταριστά!

Υλικά:

1/2 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
Αλεύρι
Αλάτι πιπέρι
Λάδι
Λεμόνι

Εκτέλεση:

Ελέγχουμε τα μανιτάρια μας για τυχόν χώμα και το απομακρύνουμε σκουπίζοντας ελαφρά με χαρτί κουζίνας. Τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλευρώνουμε καλά. Τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά. Όταν ροδοψηθούν είναι έτοιμα. Τα σερβίρουμε ζεστά ρίχνοντάς τους λεμόνι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment