Ματιά

Μανιτάρια τηγανητά

Μανιτάρια τηγανητά, απλά και λαχταριστά!

Μανιτάρια τηγανητά

Υλικά:

1/2 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
Αλεύρι
Αλάτι πιπέρι
Λάδι
Λεμόνι

Εκτέλεση:

Ελέγχουμε τα μανιτάρια μας για τυχόν χώμα και το απομακρύνουμε σκουπίζοντας ελαφρά με χαρτί κουζίνας. Τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλευρώνουμε καλά. Τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά. Όταν ροδοψηθούν είναι έτοιμα. Τα σερβίρουμε ζεστά ρίχνοντάς τους λεμόνι.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Vegan