Πουτίγκα ψωμιού με φράουλες Με την συνταγή αυτή -που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε με την πρώτη ευκαιρία- θα χρησιμοποιήσετε…
Πατατοαυγουλοσαλάτα, της Βαρβάρας Σας έχουν μείνει κόκκινα αυγά από το Πάσχα και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε;…
Όταν μένει κοτόπουλο, της Νέλλης Σας έμεινε κοτόπουλο από το μεσημέρι ή από την προηγούμενη ημέρα; Δείτε πως μπορείτε να…
Ζυμαρικά Ογκρατέν γρήγορα κι απλά Υλικά: 1/2 κιλό μικρά ζυμαρικά (φιογκάκια, κοφτό, τριβελάκι) 2 1/2 κούπες τριμμένα κίτρινα τυριά 1…
Σάλτσα μελιτζάνας Με τις μελιτζάνες -τηγανητές ή ψητές- που σας περίσσεψαν από την προηγουμένη, μπορείτε να φτιάξετε…
Μη μου τους κύκλους τάραττε Υλικά: 1/4 του κιλού κιμά 1 κονκασέ ή 2 ντομάτες 2 μέτρια κρεμμύδια ξερά 1…
Ρύζι ογκρατέν Υλικά: Ρύζι πιλάφι 2-3 αυγά Λίγα κίτρινα τυριά τριμμένα ή παρμεζάνα Βιτάμ Αλάτι, πιπέρι Τριμμένη…
Ρεβιθόπιτα, της Αργυρώς Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 1 πακέτο ρεβίθια (500γρ.) 200γρ. τυρί φέτα 200γρ. ανθότυρο 200γρ.…
Σκεπαστή με κιμά και λαχανικά Υλικά (για 4 άτομα): 1/2 κιλό κιμά 8 πίτες για σουβλάκι 2 καρότα 1 κολοκυθάκι…
Σαλάτα αυγών, της Έφης Υλικά: 2 αυγά 3 κουταλιές βούτυρο λιωμένο Χυμό από ένα λεμόνι Μαϊντανό ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι…
Ταμπουλέ, της Στέλλας Υλικά: 1/2 κιλό μακαρόνια 1/2 κιλό κιμάς 1 δόση μπεσαμέλ 1 φύλλο κρούστας για πίτες…