Σάλτσα για όλες τις ώρες, του Κώστα Καρακάση

Σάλτσα για όλες τις ώρες, του Κώστα Καρακάση

Σάλτσα για όλες τις ώρες, του Κώστα Καρακάση

Μια σάλτσα, από τον συγγραφέα Κώστα Καρακάση, κατάλληλη για όλες τις ώρες!

Υλικά:

1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα (μόνο το άσπρο μέρος τους)
1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μανιτάρια
5 φέτες μπέικον
Κρέμα γάλακτος πλήρης
1 κ. τ. γλ. κάρρυ
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζετε στο μούλτι τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, το μπέικον και το κάρρυ και τα πολτοποιείται. Αδειάζεται το περιεχόμενο σε ένα μπώλλ, και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος σιγά σιγά και ανακατεύετε απαλά μέχρι να γίνει μια ρευστή βελουτέ σάλτσα. Δοκιμάζετε και ανάλογα τα γούστα σας διορθώνετε στο αλάτι και στο (άσπρο) πιπέρι.
Καλή επιτυχία!!!
Φιλώ σας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment